Разрушаем мифы о витамине C

РУЙНІВНИКИ МІФІВ: Переваги використання вітаміну С для шкіри

Вітамін С широко використовується в засобах для догляду за шкірою і має безліч корисних властивостей. Він збільшує вироблення колагену, зменшує видимі ознаки старіння та знижує інтенсивність пігментних плям. Існує безліч міфів і помилкових відомостей про вітамін С, тому важливо використовувати достовірні дані про корисні властивості сироваток з ним у своєму вмісті.1

Вже понад 13 років Kiehl's є новатором у застосуванні вітаміну С у своїх засобах. Ми постійно розширюємо нашу експертизу та використовуємо цей ефективний вітамін у складі засобів в найефективніших концентраціях. Дізнайтеся більше про те, як підібрати правильний для вас продукт, щоб він став невід'ємною частиною вашого догляду за шкірою.

Факт: Не всі форми вітаміну С однакові

Існують різні форми вітаміну С зі схожими перевагами. Kiehl's часто використовує чистий вітамін С (L-аскорбінову кислоту), який розгладжує шкіру. Також широко застосовується вітамін Сg (аскорбіл глюкозид) — з часом він зменшує кількість зморшок і запобігає їх подальшій появі. Активний вітамін С у складі наших засобів вирівнює тон шкіри. Склад кожної з сироваток Kiehl's включає саме ту форму, яка дозволить максимізувати ефективність засобу.

Міф: Чим більше вітаміну С, тим краще

Занадто висока концентрація чистої L-аскорбінової кислоти може викликати подразнення. Kiehl's вибирає саме ті форми та концентрації, які будуть одночасно найбільш дієві та дбайливі. Наші дерматологи ретельно перевіряють дію засобів на всіх типах шкіри, в тому числі й на чутливій.

Факт: Вашій шкірі потрібна відповідна форма вітаміну С

Не секрет, що вітамін С, що міститься в їжі, є невід'ємною для організму поживною речовиною. Він також стане важливою складовою по догляду за шкірою. Людський організм не виробляє його самостійно: він надходить до нас із зовнішніх джерел, наприклад, з їжею або за умови використання засобів з його додаванням. Вітамін С допомагає виробляти колаген і нейтралізувати вільні радикали. Щоденне використання сироваток із вмістом його збалансованої та стабілізованої концентрації забезпечить максимальну віддачу від цього дієвого інгредієнта.2

Міф: Вітамін C підвищує чутливість шкіри до дії сонця

Насправді, правильно підібрана форма вже не тільки зарекомендувала себе як друга лінія захисту від шкідливих ультрафіолетових променів. З його допомогою також збільшується вироблення антиоксидантів і підвищується природний рівень захисту шкіри. Ми рекомендуємо використовувати спеціальну сироватку вранці до нанесення засобів з SPF.3

«Перед закінченням прийому пацієнтів, я завжди кажу їм не забувати наносити засоби з багатим вмістом антиоксидантів і з SPF 50 і вище. Аскорбінова кислота — це відмінний антиоксидант, що створює другий шар захисту після засобів від засмаги. Вона нейтралізує вільні радикали, які здатні пошкодити шкіру та прискорити процес її старіння». — доктор Адам Грейер, дерматолог-консультант Kiehl's

Факт: Засоби, що містять вітамін С, корисні для будь-яких типів шкіри

Переваги косметичних засобів з аскорбіновою кислотою помітні на всіх типах шкіри, включаючи чутливу та суху. Також існують сироватки зі спеціальною формулою, яка ефективно вирівнює тон шкіри, корегує пігментні плями та зменшує видимі наслідки запалень. До таких засобів можна віднести Сироватку для рівного тону шкіри Clearly Corrective™ Dark Spot Solution.

 Сироватка для рівного тону шкіри 

Міф: Засоби, що містять вітамін С, не підходять для чутливої шкіри

Сироватки від Kiehl's підходять для чутливої шкіри. Проте, на самому початку використання таких засобів для догляду краще використовувати їх один раз на день. Поступово ви можете перейти до дворазового нанесення сироватки. Завжди радьтеся з дерматологом, використовуючи нові для вас засоби для догляду за шкірою.

Факт: Зберігайте сироватки, що містять вітамін С, у прохолодному сухому місці

Не зберігайте сироватки, зокрема, інтенсивний концентрат проти зморшок Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate у ванній кімнаті — для них краще підібрати менш вологе місце. Крім того, кращі сироватки зазвичай упаковані в темні або жовтуваті флакони, які надійно захищають їх від впливу світла.

 Інтенсивний концентрат проти зморшок 

Факт: Наносьте сироватки, що містять вітамін С, до зволожувальних засобів.

Наносьте тонкий шар сироватки безпосередньо на очищену шкіру. Використання сироватки до нанесення зволожувальних засобів в ранкові та вечірні години дозволить досягти максимального ефекту від їх використання.

Переваги сироваток, що містять вітамін С

  • Зменшує видимі ознаки старіння, включаючи нерівну текстуру та зморшки
  • Зменшує інтенсивність пігментних плям
  • Зволожує та підвищує еластичність шкіри, надаючи їй сяяння та вирівнюючи текстуру

Форми вітаміну С

Чистий вітамін С

L-аскорбінова кислота — це дієвий інгредієнт засобів для догляду, який легко поглинається та негайно починає свою дію. Цей рекомендований дерматологами інгредієнт часто використовується в антивікових засобах. Він відновлює сяяння й еластичність шкіри, зменшуючи нерівності та кількість зморшок. Інтенсивний концентрат проти зморшок Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate колекції Dermatologist Solutions від Kiehl's містить 10,5% чистої L-аскорбінової кислоти. Інший приклад — інтенсивний концентрат для розгладження зморшок в області очей Powerful-Strength Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate колекції Dermatologist Solutions від Kiehl's

Вітамін Cg

Аскорбіл глюкозид — це дієва водорозчинна похідна VitС, яка помітно підвищує рівень вироблення колагену, забезпечує тканини анктиоксидантами та мінімізує видимі ознаки старіння. Інтенсивний концентрат проти зморшок Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate містить 2% Сg. Згодом він підвищує ефективність використання чистої L-аскорбінової кислоти. Аскорбіл глюкозид також входить до складу чоловічого зволожувального флюїду для обличчя Facial Fuel Moisturizer. 4

Активний вітамін С

Це високоефективна похідна вітаміну С нового покоління. Його дієва форма проникає у шкіру та ефективно знижує видимі наслідки запалень, ознаки старіння та зміни пігментації. Активний вітамін С є ключовою складовою засобів лінійки Clearly Corrective™ від Kiehl's, включаючи сироватку для рівного тону шкіри Clearly Corrective™ Dark Spot Solution, лосьйон Clearly Corrective™ Brightening & Soothing Treatment Water та Clearly Corrective™ Brightening and Smoothing Moisture Treatment.

 Зволожувальний гель для рівного тону та гладенької текстури шкіри 
Джерела:
  1. Метаболізм колагену. Роберт Ф. Дігельман. 5, 2001. Рани, частина 13.
  2. Локальне застосування вітаміну С при процесах старіння. Колвін, РМ і Піннелл, НГ. 1996 року, Клінічна дерматологія, частина 14, с. 227‒234.
  3. Ферментні та неферментні антиоксиданти в епідермісі та дермі. Шиндо І. та ін. 1994. Журнал дослідницької дерматології, частина 102, с. 122‒124.
  4. Подвійне сліпе дослідження для наочного порівняння ефективності локального застосування вітаміну С проти інструментарних способів омолодження та регенерації шкіри після впливу УФ-променів. Фитцпатрик, Р.Е. і Ростан Е.Ф. 3, 2002. Дерматологічна хірургія, частина 28, с. 231‒236.
Вгору
Налаштування cookie